ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست

رفع ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق آزاد تجاری دوغارون و مازندران

رفع ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق آزاد تجاری دوغارون و مازندران عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس، ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق آزاد تجاری دوغارون و مازندران مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت ایرادات شورای نگهبان به این لوایح رفع شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد امیرآبادی فراهانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره جلسه بررسی ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق تجاری مازندران و دوغارون، گفت: در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس، ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق آزاد تجاری دوغارون و مازندران مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت ایرادات شورای نگهبان به این لوایح رفع شد.

وی ادامه داد: لوایح مناطق آزاد تجاری دوغارون و مازندران برای بررسی بیشتر به صحن علنی مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

به گزارش فارس، هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان اوایل شهریور ماه بود که در نشست خبری خود درباره ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق تجاری مازنداران، دوغارون و سرخس، گفت: اشکال جدی خاصی نسبت به آن‌ها وجود نداشت و تنها یک ایراد جزئی وجود دارد و آن هم اینکه در این مصوبات به قانون مناطق آزاد ارجاع داده شده و در آن قانون به قانون تجارت ارجاع داده شده است.

این عضو حقوقدان شورای نگهبان، افزود: از این جهت که قانون تجارت مربوط به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی است و متضمن برخی از احکام شرعی خلاف شرع می‌باشد، مورد ایراد فقهای شورای نگهبان قرار گرفته است، اگر در این مصوبه عبارتی افزوده شود، آن ایراد جزئی هم برطرف خواهد شد.

طحان‌نظیف درباره لایحه منطقه آزاد تجاری – صنعتی سرخس این نکته را هم خاطرنشان کرد که چون زمین‌های این منطقه عمدتاً وقفی هستند، شورای نگهبان متذکر شد که لازم است غبطه وقف در ایجاد و اداره منطقه آزاد تجاری صنعتی سرخس رعایت شود و مورد تأکید و تصریح قرار گیرد.

سخنگوی شورای نگهبان بیان کرد: اگر این سه لایحه مورد اصلاح قرار بگیرد، مجدد در شورای نگهبان مورد بررسی قرار خواهیم داد و نظر خودمان را اعلام می‌کنیم./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار